Hoe werkt het?

Het principe is  heel simpel: de eerste die zich op de lijst registreert heeft als eerste de kans om aan de slag te gaan. Alleen gemotiveerde kandidaten, minder kosten en meer kansen. Daar gaan we voor!

1. Vacature opstellen

We stellen samen een vacature op aan de hand van een vast sjabloon dat je simpelweg kan invullen. Een duidelijke job omschrijving is hier van belang, al die vereisten en diploma’s daar doen we niet aan mee.

2. Registreren van geïnteresseerde werkzoekenden

Voor elke vacature wordt een wachtlijst gemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich zo kandidaat stellen voor een vacature. De volgorde op de lijst is heilig: wie eerst staat krijgt als eerste de kans om aan de slag te gaan.

3. We brengen jullie in contact met elkaar

Zijn jullie klaar voor een nieuwe werknemer? Dan spreken we een moment af waarop jullie kennis kunnen maken. Is er toch geen match? Dan kan de werknemer nog nee zeggen en de krijgt de volgende op de lijst de kans.

4. Contract tekenen

De nieuwe werknemer krijgt een rondleiding, maakt kennis met collega’s, ... Waarna jullie samen de contractvoorwaarden overlopen en het contract getekend kan worden.

5. Aan de slag

Jullie team breidt uit! Op een door jullie afgesproken dag komt de nieuwe werknemer voor de eerste keer werken. Het begin van een mooie carrière is ingezet!

“ We moeten de arbeidsmarkt openstellen voor iedereen. En laat ze zich maar bewijzen, en laat ze maar hun commitment tonen, en laat ze hun talent maar tot volle bloei brengen.”

- Annemarie van Gaal, bestuurslid Start Foundation -

Malika & Marleen

Malika kwam haar enkele maanden geleden als eerste registeren voor de functie van ‘administratief medewerker’ bij het Sociaal Huis van Mechelen. Marleen was verantwoordelijk voor het administratieve team binnen het Sociaal Huis Mechelen. Beide dames vertellen met plezier over hun ervaringen.

Lees hun verhaal

Waarom zou je meedoen met 12work?

We snappen dat 12work een heel nieuwe manier van werken is, maar deze innovatieve manier van aanwerven levert ook veel voordelen op voor jouw bedrijf. We zetten ze hier op een rijtje:

Doe mee aan een innovatief project

Deze unieke aanpak werd nog nooit eerder toegepast in Mechelen en jij kan er deel van uitmaken!

Ontdek talenten

Neem deze kans om je te laten verrassen door mensen die je anders misschien niet zou aantrekken.

Bespaar kostbare tijd

Tijd en geld van reguliere selectieprocedures kan voor individuele begeleiding ingezet worden. Leren door te doen is nog steeds de beste leerschool.

Toon je sociaal engagement

Grijp deze kans om je sociaal engagement in de verf te zetten! Zeker in tijdens van nu is dit van groot belang.

Trek gemotiveerde werknemers aan

Deze manier van aanwerven versterkt loyaliteit en engagement van  werknemers. We willen toch allemaal tevreden werknemers, niet?

Creëer kansen

Draag op deze manier je steentje bij aan het welzijn van mensen die anders uit de boot vallen.